Microsoft on julkaissut Windows 10 -käyttäjille uuden kumulatiivisen päivityksen, joka sisältää runsaasti korjauksia ja suorituskykyparannuksia.

Microsoftin päivityspolitiikan mukaisesti kumulatiivisen päivityksen mukana ei ole uusia ominaisuuksia tai tietoturvakorjauksia. Nyt julkaistu päivitys sisältää kuitenkin erittäin muhkean paketin suorituskykyparannuksia sekä bugikorjauksia.

Uutta on myös se, että kyseessä on ensimmäinen kumulatiivinen päivitys, jonka mukana tarjotaan muutosloki päivityksen sisältämistä muutoksista. Aiempien päivitysten tuomat muutokset on julkaistu jälkikäteen täällä.

Esimerkiksi horrostilasta palautuminen on vastaisuudessa nopeampaa. Kumulatiivinen päivitys sisältää myös pitkän listan muita suorituskykyparannuksia Windows 10:n toimintoihin, kuten ytimeen ja Käynnistä-valikkoon.

Päivitys on ladattavissa Windows Updaten kautta. Suurimmalle osalle uusi päivitys asentuu automaattisesti, Neowin kirjoittaa. Päivitys kasvattaa Windows 10:n koontiversion build 10586.122:ksi.