Windows Insider -testiohjelmaan osallistuvat beetatestaajat saivat kokeiltavakseen uuden Redstone 2 -esiversion.

Windows 10 Build 14936 tuo mukanaan joitain uudistuksia, joista suurimpana WSL (Windows Subsystem for Linux) käyttää nyt alustanaan Ubuntu 16.04 Xenial Xerusia.

Tähän asti Windows 10 Anniversary Updatessa esitelty bash-komentotulkki on tukeutunut Ubuntun edelliseen pitkäaikaisesti tuettuun versioon, Ubuntu 14.04 LTS Trusty Tahriin.

Windows 10:n bash-komentotulkkia käyttävien Insider-testaajien kannattaa kuitenkin huomioida, että vain uudet instanssit käyttävät oletusarvoisesti pohjanaan Ubuntu 16.04 LTS:ää. Aiemmin käynnistetyt instanssit ovat puolestaan Ubuntu 14.04 LTS:n peruja, ennen kuin ne päivitetään manuaalisesti uudempaan versioon. Käytännössä tämän voi hoitaa do-release-upgrade-komennolla.

Myös Edge on saanut uuden koontiversion myötä uusia ominaisuuksia, kuten Turn Off the Lights -liitännäisen, joka helpottaa videoiden katselua himmentämällä taustalla olevan verkkosivun.

Windows 10 Build 14936 tuo mukanaan myös lukuisia korjauksia edelliseen esiversioon, mutta luonnollisesti mukaan mahtuu myös uusia ongelmia. Esimerkiksi Tencentin julkaisemien sovellusten ja pelien käynnistäminen saattaa aiheuttaa sinisen kuolemanruudun, VentureBeat kirjoittaa.