ifolor-logo-pieniMikrobitti testasi tulostimet ja valokuvien tulostuspalvelut. Kumpi on järkevämpää? Lue myös pääjuttu sekä tulostimien testiykkösen ja testikakkosen arviot.

Ifolorilla valokuvatilaus alkaa kuvien lataamisella palveluun. Verkkoalbumeista voi käyttää suoraan Facebookia, OneDrivea ja Picasaa. Kun kuvat on ladattu palvelimelle, alkaa tuotteiden valinta. Oletuksena kaikista tuotteista tilataan kymppikoon kuva. Säädöt voi tehdä pikakatselunäkymästä usealle kuvalle kerralla, joten tietyn paperikoon valinta on nopeaa.

Isommat julisteet ja muut tuotteet on ladattava yksitellen. Erikoisemmat tuotteet löytyvät Kuvalahjat-valikosta. Tuotteina on esimerkiksi mukeja ja palapelejä. Maksuvaihtoehtoina ovat lasku, luottokortti ja verkkomaksu.

Ifolorin vahvuutena on panostus sovelluksiin, joilla tilauskynnystä saadaan madallettua entisestään. Tietokoneen kuva-albumiohjelman lisäksi mobiililaitteille on neljä sovellusta erityyppisiä tilauksia varten.

Kuvien laatu ei pärjää parhaiden tulostimien kuville. Kuvien kontrasti on vajaa ja tummat kohteet toistuvat turhan vaaleina. Värit toistuvat hieman liian lämpiminä. Ihonsävyt eivät toistu luonnollisina.

Tilausaika 3 arkipäivää

Pisteet 67/100

Arvosana 3,5/5

Hinta-laatusuhde 3/5

Hyvää Helppokäyttöinen, mobiilisovellukset, kuvakirja

Huonoa Erikoistuotteet ladattava palveluun erikseen

Pointti Mobiilikäyttäjän paras nettikuvapalvelu