Microsoft räjäytti hypepankin uudella Surface Studio pc -koneellaan.  Graafisen alan ammattilaisille suunnattu  kone on kerännyt kiitosta niin ulkonäöstään kuin toiminnallisuudestaan , vaikka konetta ei ole edes vielä päästy kokeilemaan.  Myös Dell mielii mukaan kaappaamaan Applen ammattilaitteisiin  pettyneitä sieluja Windows-maailmaan.

Adobe Max -tapahtumassa San Diegossa vilautettu mainosvideo The Vergen mukaan esittelee Dellin uutta, toistaiseksi nimetöntä tietokonetta. Lyhyen tiiserin perusteella kyseessä on all-in-one -kone, jossa koneen edessä on näppäimistön ja hiiren sijasta käytössä kookas kosketusnäyttö graafista työskentelyä varten.

Kakkosnäytöllä pyöräytetään myös Surface Dial -tyyppistä ohjainta.
Dell twiittasi laitteesta myöhemmin ja kertoi koneen kehitystyön alkaneen jo 2014. Lopullisesti se aiotaan twiitin mukaan esitellä CES-tapahtumassa vuoden 2017 alussa.