Microsoft on päätynyt palauttamaan pettyneen Call of Duty: Infinite Warfare -fanin rahat. Syynä oli se, että moninpelissä oli hänen lisäkseen vain kaksi henkilöä.

Vaikuttaa siltä, että Microsoft joutuu kärsimään Activisionin tekemistä typeristä päätöksistä. Activision päätti tuoda Call of Duty: Infinite Warfaresta tarjolla kaksi eri versiota pc:lle. Toinen myytiin Windows 10 -kaupan kautta, toinen Steamin.

Pelin Steamin kautta hankkineet eivät voineet pelata moninpeliä kuin toisten Steam-asiakkaiden kanssa. Sama koski Windows 10:n sovelluskaupan kautta hankittua peliä, mikä on järjettömyydessään naurettavaa, Motherboard kirjoittaa.

Yhteisöpalvelu Redditin käyttäjänimimerkki hayz00sin pikkuveli oli kuitenkin päätynyt hankkimaan pelinsä Microsoftin Windows-kaupan kautta. Pettymys oli suuri, kun hän huomasi, ettei moninpeliseuraa ole tarjolla. Pikkuveli otti yhteyttä Microsoftiin, joka lupasi palauttaa rahat.

Hayz00sin mukaan Microsoftin asiakaspalvelu oli erittäin kohteliasta ja sujuvaa, eikä se nikotellut rahojen palauttamisen kanssa. Hayz00sin pikkuveli hankki pelin Windows-kaupan kautta kahdesta syystä: Se oli huomattavasti halvempi kuin Steam-versio, minkä lisäksi hän halusi pelata peliä yhdessä isoveljensä kanssa, joka omisti pelin Xbox One -version.

Hintaero on todellisuudessa melkoisen suuri. Remasteroitua Modern Warfarea pelata haluavat joutuvat pulittamaan Steam-versiosta 79,99 dollaria. Sama tuote maksaa Windows 10:n sovelluskaupassa vain 63,99 dollaria. Nyt tiedämme myös, miksi.