Jos aiot hankkia Call of Duty: Infinite Warfaren Windows 10:n sovelluskaupan kautta, et voi pelata sen moninpeliversiota Steamin kautta pelinsä hankkineiden kanssa.

Activision vahvistaa tiedot, joiden mukaan pc:lle saatavat versiot eroavat toisistaan. Käytännössä homma toimii siten, että jos hankit pelin Windows Storen kautta, voit pelata moninpeliä vain samasta paikasta pelinsä hankkineiden kanssa.

Jos taas haluat pelata uutta Call of Dutya ja sen mukana julkaistavaa Call of Duty: Modern Warfare Remasteredia esimerkiksi Steam-kavereidesi kanssa, on kaikkien moninpelaajien täytynyt hankkia peli Steamin kautta.

Kaveriporukoiden kannattaa siis ennen pelin hankkimista koordinoida, minkä alustan kautta he pelinsä hankkivat, Techspot vinkkaa.

Tällainen rajoite on paitsi ikävä myös käsittämätön. Kyseessä on molemmissa tapauksissa pc-alusta. Herääkin kysymys, miksi Activision ylipäätään päätyi tarjoamaan peliään myös Windows-sovelluskaupan kautta?