Gigabyte on julkaissut pelikäyttöön ja virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen tarkoitetun tehokonekaksikon. Erikoisesti muotoillut Brix Gaming GT -koneet eivät päällepäin muistuta juurikaan pc-konetta.

Kurvikkaiden muotojen ja värivalojen alta paljastuu kuitenkin teholuokan pc-komponentteja. Suorittimen osalta on päädytty Intel Core i7-6700 -malliin. Keskusmuistia puolestaan on istutettu emolevylle 32 gigatavua. Käyttöjärjestelmää varten on 240-gigatavuinen M.2-liitäntäinen ssd-levy, jonka lisäksi tallennustilaa tarjoaa teratavuinen 7200 rpm kiintolevy.

Verkkoyhteydet hoituvat 802.11ac -wifillä tai gigabitin Killer E2400 -verkkokortin avulla. Uusia usb-c -liitäntöjä koneissa on yksi, vanhempia usb 3.0 -liitäntöjä puolestaan kolme.

Kahta mallia erottaa ainoastaan näytönohjain ja keskusmuistin määrä. Kalliimmassa GB-GZ1DTi7-1080-OK-GW -mallissa on, kuten nimestä voi päätellä, GTX 1080 -näytönohjain. Halvemmassa on tyytyminen GTX 1070-sarjalaiseen, ja keskusmuistin osalta 16 gigatavuun.

Pieneen tilaan ahdetun koneen jäähdytystarpeet on hoidettu erikoisesti. Tarvittaessa koneen päällä olevat muoviläpyskät nousevat nimittäin pystyyn kuin hainevät konsanaan, ja samalla sisuksista virtaa lämmintä ilmaa tehokkaammin ulos.  Hinta- ja saatavuustietoja Gigabyte ei koneilleen ole vielä kertonut.