Samsung on vahvistanut, että tänä vuonna julkaistut Galaxy A -sarjan älypuhelimet saavat Nougat-käsittelyn.

Samsung ei kuitenkaan tarkentanut, koska päivitys on luvassa. Pahimmillaan se voi venyä jopa ensi vuoden puolivälin tienoille. Se kuitenkin tiedetään nyt varmasti, että tänä vuonna julkaistut keskisarjan Galaxy A -älypuhelimet saavat Nougat-päivityksen jossain vaiheessa, SamMobile kirjoittaa.

Android 7.0 Nougat -päivityksen saavat seuraavat Galaxy A -sarjan mallit.

  • Galaxy A3
  • Galaxy A5
  • Galaxy A7
  • Galaxy A8
  • Galaxy A9
  • Galaxy A9 Pro

Näistä Galaxy A8 (2016) sekä A9 Pro julkaistiin Android 6.0 Marshmallow’lla varustettuina, joten on mahdollista, että Nougat-päivitys on ensimmäinen ja ainoa, joka laitteille on luvassa.

Tällä hetkellä Samsungin fokus on Nougat-päivityksen tarjoamisessa lippulaivatuotteilleen, eli käytännössä Galaxy S7- sekä S7 Edge -älypuhelimille. Tämän lisäksi Nougat on luvassa myös Note 5:lle, Galaxy S6:lle, S6 Edgelle sekä Tab S2:lle.