PlatinumGames on kuuluisa erittäin kiehtovista ja omaperäisistä peleistään, kuten Bayonetta ja Metal Gear Solid: Revengeange. Studion uusin, odotettu lohikäärmeseikkailu Scalebound, ei kuitenkaan tule koskaan näkemään päivänvaloa.

Microsoft on vahvistanut Eurogamerille, että huhut pitävät paikkansa. Julkaisijana ja rahoittajana toiminut Microsoft on päättänyt lopettaa Scaleboundin tuottamisen.

Platinum ehti työstää Scaleboundia neljä vuotta. Sitä esiteltiin ylpeänä vielä elokuussa Gamescomin yhteydessä, mutta Eurogamerin mukaan Microsoftin ja Platinumin välit tulehtuivat sen jälkeen pahoin.

Eurogamerin lähteiden mukaan Microsoftin päätökseen vaikutti se, että osa pelin vastuuhenkilöistä joutui ottamaan pakkolomaa projektin parista ylityöllistymisen vuoksi. TGG:n mukaan ainakin Scaleboundin projektijohtaja ja yksi Platinumin perustajista, Hideki Kamiya, kärsi jatkuvan stressin aiheuttamista mielenterveysongelmista.