Syksyllä julkaistu Watch Dogs 2 saa Human Conditions -laajennuspaketin, jossa mitataan ihmisen arvoa kolmessa eri tehtäväkokonaisuudessa.

Tulevaisuuden teknokratiassa köyhien olot eivät suinkaan parane. PC Gamer kertoo, että dystooppisessa pseudo-Amerikassa Googlen ilkeämpi muunnelma Nudle kehittää ratkaisua siihen miten robottiautot priorisoivat ihmishenkiä. Jos eteen tulee tiukka tilanne ja on pakko valita kuka kärsii, uhrataan kolarissa ne henget joiden Life Score -arvo on alhaisin. Kyseistä elämän arvoa lasketaan tietysti kylmän kapitalistisesti.

23. maaliskuuta julkaistava Human Conditions -laajennus sisältää Ubisoftin mukaan myös moninpelitehtäviä, uusia ympäristöjä sekä yllä mainitun Automata-tehtäväketjun lisäksi myös kaksi muuta pidempää kokonaisuutta, joissa muun muassa liittoudutaan ammattitappajan kanssa koska yhteinen hyvä sitä vaatii.