Facebook on ottanut testikäyttöön mainosvideot, jotka toistetaan kesken yksittäisen videon tai videolähetyksen.

Julkaisijat voivat lisätä 20 sekunnin mainoskatkoja videoihin, jotka ovat toistuneet vähintään 20 sekuntia. Lisäksi mainosvideot saavat toistua enintään kahden minuutin väliajoin.

Mainosvideot tuotiin myös live-lähetyksiin. Tällöin ehtona on, että lähetys on ollut käynnissä vähintään neljä minuuttia ennen ensimmäistä ”mainoskatkoa”, minkä lisäksi lähetyksellä pitää olla vähintään 300 samanaikaista katsojaa, Recode kirjoittaa.

Tällä hetkellä mainostoiminto on yhdysvaltalaisten julkaisijoiden testikäytössä. Kuka tahansa yhdysvaltalaisjulkaisja voi lisätä videoihinsa mainoskatkoja, kunhan tällä on vähintään 2000 Facebook-seuraajaa. Lisäksi edellytetään että live-lähetyksellä on vähintään aiemmin mainitut 300 samanaikaista katsojaa.

Mainosvideoiden tuotot Facebook jakaa julkaisijoiden kanssa: 55 prosenttia menee julkaisijalle, Facebook nappaa loput.