Ubisoftin tuore mätkintäpeli For Honor julkaistiin sopivasti ystävänpäivänä. Se on komea ja vauhdikas peli, jossa punnitaan ovatko viikingit, ritarit vai samurait kaikkein kovimpia. Tai siis, jos pelin vain saa toimimaan.

For Honorin kylkiäisinä saapui vino pino erilaisia ongelmia, jotka joko haittaavat pelin pelaamista tai torppaavat sen kokonaan.

GameSpot kertoo, että joillakin pc-pelaajilla For Honor ei käynnisty lainkaan, koska huijauksenesto-ohjelma Easy AntiCheat ylireagoi. Tämän saa yleensä korjattua valitsemalla For Honorin päävalikosta Properties-kohdan ja sen alta Verify Files. Tempun pitäisi auttaa väliaikaisesti.

Jotkin pc-pelaajat kertovat, että For Honoria ei saa sammutettua, jos peli on antanut virheilmoituksen ottelua hakiessa. Tällä hetkellä ainoa tapa korjata tilanne on sammuttaa peli Tehtävänhallinnan kautta.

Konsoleilla pelaamista riivaa moninaiset virheet ja ongelmat, jos otteluihin osallistuu ihmisiä eri mantereilta. Ubisoft neuvoo, että tällä hetkellä kannattaa pysytellä omalla mantereellaan.

Peliluola puolestaan on törmännyt NAT-ongelmiin, jotka vaativat avointa NAT:ia tai reikien tekemistä palomuuriin, jotta moninpelin saa ylipäätään pystyyn. Tämähän on tietysti tietoturvariski.

Ubisoft on tietoinen ongelmista, ja varmasti korjaa niitä parhaansa mukaan. Yhtä kaikki, pelin julkaiseminen näin hankalana tapauksena tekee Ubisoftin maineelle ja pelin myyntiluvuille melkoisesti hallaa.