Sony paljasti mitä pelejä se tarjoaa PlayStation Plus -tilaajille helmikuussa. Hauskuuteen ja ilkamointiin keskittyvissä peleissä ei suut pysy mutrulla.

Pelien lataaminen vaatii aktiivisen, kuukausimaksullisen PlayStation Plus -tilin. Mikäli tili on voimassa, pelit itsessään eivät maksa mitään.

Plus-tarjonta PlayStation 4:lle on hulvaton. LittleBigPlanet 3 lupaa tuntitolkulla merkillisiä ja hupaisia kenttiä, joissa kohkaaminen ja fysiikkamoottorilla kikkaileminen on aina yhtä vinkeää. Not A Herossa puolestaan jättimäinen purppura aikamatkaajapupu pyrkii pormestariksi, ja totta kai tie vallan kahvaan käy oman käden oikeuden, räjähteiden ja ylenpalttisen väkivallan kautta.

PS4:llä ja PS3:lla toimiva Starwhal vierittää ruudulle avaruussarvivalaita! Värikkäät otukset melttoavat tähtipölyn keskellä aitoon retrohenkeen. Peli tukee neljän pelaajan otteluita samalla konsolilla, eli ilottelevalle kaveriporukalle Starwhal on hyvä valinta.

Retrohenkeä huokuu myös PS Vitan valikoima. Ninja Senki DX on nopeatempoinen tasoloikinta, ja TorqueL tyylikkään eleetön toimintapulmailu. Molemmat pelit toimivat myös PS4:llä.

Jos hupailu ei innostakaan, PS3:lle saa myös Anna: Extended Editionin, psykologiseen kauhuun keskittyvän pulmaseikkailun.

Kaikki PS Plus -pelit ovat ladattavissa 7. helmikuuta alkaen.