Applen tabletti, iPad Pro on jo 1,5 vuotta vanha. Sen pienempi mallikin on jo vuoden ikäinen. Se on pitkä aika elektroniikkamarkkinoilla, mutta mikäli huhuihin on uskominen, uusi iPad on miltei oven takana.

Inquisitr kertoo juorulehti Daily Starin väittävän, että uusi iPad Pro 2 tulee niinkin pian kuin maaliskuussa. Julkaisu ei olisi sinällään yllätys, koska Apple tyypillisesti isännöi isomman Apple-tapahtuman juurikin maaliskuussa.

Huhun puolesta puhuu myös se, että uutena iPad Prota haluaville tarjotaan verkkokaupoissa eioota. Kuten Inquisitr huomauttaa, tämä on tyypillisesti merkki siitä, että varastotilanne on vähissä. Applen tapauksessa tämä puolestaan tyypillisesti merkitsee laitetyypin uuden malliston pikaista saapumista.

MacWorldin keräämien huhujen mukaan Apple iPad Pro 2 saa kaksoiskameran, kehyksettömän ja huomattavasti edeltäjäänsä tarkemman ruudun sekä peukalonjäljellä toimivan avaamisen.

Myös uutta, tumman viinin väristä värimahdollisuutta on pohdittu.