Ubisoftin For Honor on kovan luokan verkkotoimintapeli, jossa tapellaan verissä päin sotatantereilla. Poikkeuksellisesti miehestä ei oteta mittaa kiväärein tai tykein, vaan miekka miekkaa vasten, kun samurait, viikingit ja ritarit pääsevät vihdoin todistamaan kuka oikeastaan on kaikkein kovin.

For Honor antaa pelaajien tutustua antiinsa avoimen beetavaiheen kautta 9-12. helmikuuta.

GameSpotin mukaan beetavaihe sisältää neljä pelitilaa, Eliminationin, Dominionin, Brawlin ja Duelin. Kutakin pelityyppiä voi testata yhdeksällä erilaisella sankarilla. Kauppoihin tulevassa pelissä on 12 sankaria ja viisi pelitilaa, eli beeta antaa varsin kattavan läpileikkauksen pelin annista.

Beetavaiheesta pääsee nauttimaan pc:llä, PS4:llä sekä Xbox Onella.

For Honor julkaistaan osuvasti ystävänpäivänä, 14.2.

Lisätietoja beetasta löytyy Ubisoftin blogista.