For Honor on moninpelattava mättöpeli, jossa samurait, ritarit ja viikingit pieksevät toisiaan olan takaan osoittaakseen kuka on kaikken kovin. Pelin avoin beetavaihe aukeaa tänään.

Miekkafestivaalin avoin beeta sisältää yhdeksän pelin tusinasta sankarista, neljä viidestä pelitilasta ja kuusi taistelukenttää.

Beetavaiheen kestoa ei ole ilmoitettu, mutta koska peli julkaistaan ensi tiistaina, 14. helmikuuta, beeta todennäköisesti pörrää vain viikonlopun yli. Joka tapauksessa se on erinomainen tapa testata onko For Honor niitä pelejä, joihin kannattaa upottaa kallisarvoista aikaa.

GameSpotin mukaan beetavaiheeseen pääsee saman tien mukaan niin pc:llä, PS4:llä kuin Xbox Onellakin, mutta sekä PS4:n että X1:n kohdalla sivustot puhuvat suljetusta beetasta. Todennäköisesti kyseessä on kieliasuvirhe, mutta varmuutta emme voi antaa.