ufoenemyunknownPelistudio Firaxis on tehnyt erinomaista työtä tuodessaan 90-luvulla syntyneen X-COM -pelisarjan nykypäivään, ja uudet X-COMit ovatkin eittämättä mainioita tekeleitä.

Ne ovat kuitenkin ihan kaiken velkaa sille aivan ensimmäiselle X-COMille eli UFO: Enemy Unknownille. Tuon legendaarisen pelin saa tänään täysin ilmaiseksi, kiitos hyväntekeväisyyttä harrastavan Humble Bundlen.

UFO:n voi käydä hakemassa Humble Bundlen sivuilta tämän linkin takaa. Pelin saa parilla napinpainalluksella, ja pelaaminen vaatii Windowsin sekä Steam-tilin.

Tarjous päättyy keskiviikkona 1. helmikuuta 20:00 Suomen aikaa.

1994 julkaistu UFO: Enemy Unknown – tai X-COM: UFO Defense kuten se Yhdysvalloissa tunnettiin – on yksi pelihistorian merkkipaaluista. Se yhdisti vuoropohjaista strategiaa, resurssien hallintaa, vaikeita taisteluita ja erinomaista tunnelmaa harvinaisen hienoksi kokonaisuudeksi, jossa ulkoavaruudesta tulevan hyökkäyksen torjuminen oli täynnä mysteereitä, pelkoa ja runsaasti epätoivoa.

ufoenemyunknown