Selaimen nopeutta arvostava Windows 7 -käyttäjä valitsee Googlen Chromen.

ZDNetin tekemässä selainten nopeustestissä parhaiten pärjäsi ehkä hieman yllätyksettömästi Googlen Chrome. Kakkossijalle nousi kuitenkin varteenotettava haastaja: Opera.

Suosituimman selaimen kisa on tavallisesti ollut kolmen kauppa. Chrome, Internet Explorer sekä Firefox ovat ottaneet toisistaan mittaa usein. Chrome on ylivoimaisesti käytetyin selain, mutta terävimmän kärjen takana kisa on tasaväkisempää.

Windows 7 -käyttäjän kannattaa kuitenkin valita ZDNetin testin perusteella Chrome, sillä se voitti yhtä lukuun ottamatta kaikki yksittäiset testit. Opera vei nimiinsä yhden testin, Octane 2.0:n. Firefox tavattiin yleensä kolmannelta sijalta ja surkeimmin testeissä pärjäsi Internet Explorer.

ZDNetin mukaan Chrome on itsestäänselvä valinta, mutta Operaa kannattaa kokeilla. Eikä Mozillan Firefox ole sekään pöllömpi vaihtoehto. Internet Explorerista kannattaa kuitenkin Seiska-käyttäjän pysytellä visusti erossa, mikäli mahdollista.

Testin tuloksineen voi lukea kokonaisuudessaan täältä.