Activisionin toimitusjohtaja Eric Hirshberg paljasti hiukan lisää tuloillaan olevasta Destinyn jatko-osasta. Luvassa on lisää kosmista epiikkaa, kun pelaajat sotivat Pimeyttä vastaan kirjaimellisesti.

Meillä on suunnitteilla iso paljastus ja aion antaa [Destiny 2:n] puhua puolestaan, mutta jaan hiukan yleisiä linjoja”, Hirshberg kertoi. ”Jos olet yksi niistä miljoonista pelaajista, jotka ovat upottaneet ykkösosaan tuntikaupalla aikaansa ja innostustaan, kakkososassa tulee olemaan paljon mitä rakastaa.”

[Destiny 2:n] kulmakivi on elokuvamainen tarina jonka fokuksessa on loistava kaarti ikimuistoisia, samaistuttavia hahmoja, sekä joitakin oikein kivoja tapoja millä pelistä tulee satunnaisesti pelaavalle helpommin lähestyttävä”, Hirshberg jatkoi. ”Ne jotka haluavat upean mutta kevyemmän toimintapelin pääsevät helpommin mukaan.”

Hirshberg vakuutti, että Destiny 2 on pysynyt aikataulussaan ja tullaan julkaisemaan tänä vuonna. Peliä kehittävä Bungie on saanut apujoukkoja High Moon Studios ja Vicarious Visions -studioista.

GameSpot kertoo, että huhujen mukaan peli julkaistaan konsoleiden lisäksi myös pc:lle.