Älykellot etsivät edelleen todellista tappajasovellusta, joka saisi ostavan yleisön laittamaan rahansa kiinni ranteisiin.

Sitä odotellessa Raspberry Pi -projekteihin erikoistunut rakentelija on kasannut oman älykellonsa, jolla voi esimerkiksi pelata vanhaa kunnon Miinaharavaa – Windows 98 -käyttöjärjestelmässä tietenkin.

Pelkän Pin lisäksi projektiin tarvittiin luonnollisesti pieni näyttö, rannehihna, akku, sugru-korjausmassaa ja muutamia muitakin osia. Fyysinen kasaaminen ei ollut vaikeaa, mutta ohjelmistopuolen säätäminen oli hieman hankalampaa.

Raspberry Pi kykenee moneen, muttei sentään suoraan viime vuosituhannen Windowsin pyörittämiseen. Qemu-emulaattorin avulla Raspin saa kuitenkin boottaamaan Windowsiinkin, käyttäminen vain ei ole hirveän sujuvaa. Tekijä itse kuvailee käynnistymisen kestävän ”IKUISESTI”.