Pidätkö uuden Windows-version asentamista turhauttavana urakkana? YouTube-käyttäjä ”TheRasteri”, oikealta nimeltään Andrew Tait, päätti tarttua härkää sarvista ja asensi jokaisen ison Windows-päivityksen 36 vuoden ajalta.

Video on jatkoa vuonna 2011 julkaistulle ”Chain of Fools” -videolle ja kattaa siis myös viimeisen kuuden vuoden aikana julkistetut päivitykset, kirjoittaa Motherboard.

TheRasteri kertoo ensimmäisen videon tekemisestä blogissaan. Päivitysten asentaminen vei tuolloin kolme päivää, joten uuteen yritykseen meni todennäköisesti vieläkin kauemmin. Windows 10 oli helpoin: se kuulemma asentui kun käyttäjä vain asteli ulos huoneesta.

Urakka alkaa MS DOS 3.10:stä ja päättyy Windows 10:een. Matkan varrella käydään läpi monta klassikko-ohjelmaa – ja nähdään monta pippeliä: Tait demonstroi ohjelmien ominaisuuksia aina mahdollisuuksien mukaan piirtelemällä miehisiä sukuelimiä.

”Hauska” temppu ei välttämättä huvita kaikkia, mutta muuten video on täyttä rautaa. Tämä kuitenkin varoituksena kenelle tahansa videota katselevalle.