Xbox Live Gold on Xbox-konsoleiden tilauspalvelu. Muiden etujen lisäksi tilaajat saavat joka kuukausi nipun ilmaiseksi ladattavia pelejä. Maaliskuun tarjonta on saapunut ladattavaksi.

Xbox One -omistajia hemmotellaan viiden pelaajan toimintapeli Evolvella. Siinä neljä metsästäjää yrittää saada nalkkiin jatkuvasti kyvyiltään kehittyvän, erittäin tappavan hirviön. Viiden pelaajan kissa ja hiiri -leikissä ei kannata armoa tuntea. Evolve on saatavilla 16.3. – 15.4.

Xbox Onelle saa myös kauhupeli Layers of Fearin. Psykologiseen pelkoon tähtäävässä pelissä henkisesti häiriintynyt taiteilija yrittää luoda loppuun mestariteoksensa, eikä kuvataiteessa käytetä pelkästään pensseliä ja maalia. Luvassa on todellisuuden särkymistä, mielen nyrjähtämistä ja runsaasti säikähdyksiä. Layers of Fearin saa ladata 1. – 31. maaliskuuta.

Xbox 360:lle ja Xbox Onelle saa ladata räiskintäeepos Heavy Weaponin. Sivuttain vierivässä spektaakkelissa kahlataan läpi tolkuttoman luotimyrskyn ja kylvetään kuolemaa eteen ja taakse, ylös ja alas. Heavy Weapon on ladattavissa 16. – 31.3.

Kaikki kolme peliä saa ilmaiseksi vain, jos on Xbox Live Gold -tilaaja. Muut pelifanit joutuvat kaivamaan kuvettaan ja maksamaan peleistä normaalin hinnan.