Google tuo parhaillaan Play Store -sovelluskauppansa päivitystä, joka antaa käyttäjille enemmän työkaluja hallita asentamiaan sovelluksia.

Asennetut sovellukset ja niiden päivitykset ovat nyt eri osastoissa. Sovelluksia voi lajitella nimen, koon ja edellisen päivitysajankohdan mukaan.

Tärkeimmäksi Engadget nostaa lajittelun viimeisen käyttökerran mukaan. Näin paljastuvat kaikki ohjelmat ja pelit, joita on kokeiltu kerran asennuksen jälkeen ja jotka ovat unohtuneet turhina laitteelle.

Samalla päivittäminen on tehty helpommaksi: päivitysnäkymässä riittää yksi painallus ja sovellus lataa uudet päivitykset, kun aiemmin piti vierailla kunkin sovelluksen omalla sivulla tätä varten. Näin listasta voi rastia nopeasti ne ohjelmat joihin haluaa ladata päivitykset, jos syystä tai toisesta käyttäjä ei halua päivittää kaikkia kerralla ajan tasalle.