Vuonna 2014 Plastc lupasi tuoda helpotusta useita luottokortteja käyttävien ongelmiin. Se nimittäin yhdistäisi jopa 20 korttia yhdeksi kortiksi, joista olisi helppo valita millä maksaa. Kolme vuotta ja 9 miljoonaa dollaria myöhemmin kupla on lopullisesti puhjennut.

Magnify Money kertoo, että Plastc keräsi rahoituksensa innostuneilta ennakkotilaajilta. Se tarjosi 155 dollarin tuotetta alennetulla hinnalla ja sai 80 000 asiakasta tuossa tuokiossa.

Nyt Plastc on kertonut hakeutuvansa konkurssiin.

Yksikään asiakas ei nähnyt luottokorttien Graalin maljasta mitään muuta kuin kauniita kuvia.

The Verge sanoo Plastcin vannovan yrittäneensä viimeiseen asti kerätä 3,5 sekä 6,75 miljoonan dollarin lisärahoitusta, muttei onnistunut. Yritys ei ole kuitenkaan selvittänyt miten se on onnistunut tuhlaamaan kaikki 9 miljoonaa dollaria ilman, että sillä on mitään mitä näyttää asiakkaille.

Todennäköisesti rahojaan takaisin vaativien huudot kaikuvat kuuroille korville, sillä kaikki Plastcin työntekijät on irtisanottu, ja sen asiakaspalvelukanavat ja sosiaaliset mediat on suljettu.