Hyväntekeväisyyskohteille rahaa keräävä Humble Bundle niputtaa yhteen kasan tuotteita, ja antaa ostajan maksaa omantuntonsa mukaan. Tällä kertaa on vuorossa poskettoman hyvä indiepelivalikoima, jonka nimellisarvo erikseen ostettuna on 127 dollaria.

Humble Indie Bundlen valikoima kasvaa mitä enemmän rahaa hyväntekeväisyyteen lahjoittaa.

Lahjoitti miten vähän hyvänsä, osallistuja saa toimintapeli Zigguratin, piratismimeininkiä sisältävän Windwardin, sekä taktisen rosvouspeli SteamWorld Heistin.

Jos maksu ylittää senhetkisen lahjoitusten keskiarvon (kirjoittamisen hetkellä vähän alle 7 euroa), pakettiin liitetään erittäin kehuttu ja kiitelty Kentucky Route Zero -seikkailu, naapurustoa valtion piikkiin vakoileva Beholder, sekä hulvaton Goat Simulator kaikkine julkaistuine herkkuineen. Lisää pelejä on luvassa, ja ne paljastetaan myöhemmin.

Ylin lahjoituskategoria sisältää loistavan Owlboyn, jossa seikkaillaan pilvien seassa ihmispöllönä, tutkitaan leijuvia raunioita ja kyykytetään inhoja hirviöitä. Tämä vaatii vähintään 11,68 euron lahjoitusta.

Humble Indie Bundlen tuotot menevät erittäin tärkeisiin kohteisiin, eli elektronisia kansalaisoikeuksia ajavalle EFF:lle sekä lapsille sairaaloihin pelattavaa toimittavalle Child’s Play -keräykselle.

Hyväntekeväisyyskohteensa voi myös valita itse.

Kaikki Humble Bundlen pelit ovat kopiosuojausvapaita.

Humble Indie Bundle päättyy 30. toukokuuta 21.00.