Googlen Android Wear -käyttöjärjestelmään perustuvia kelloja on tarjolla yhdeltä sun toiselta valmistajalta. Tarjonnan laajuudesta huolimatta Android Wear on pudonnut älykellojen käyttöjärjestelmissä kolmanneksi. Applen johtaessa joukkoja on kakkospaikan yllättäen napannut Tizen.

Pienlaitteiden käyttöjärjestelmäksi suunniteltu Tizen on lopulta jäänyt oikeastaan vain Samsungin älykellojen käyttöön. Ne ovatkin keränneet kehuja, ja AndroidAuthorityn mukaan myös markkinaosuuksia. Viimeisimmän datan mukaan vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä Tizenin osuus älykellojen käyttöjärjestelmistä nousi 19 prosenttiin. Android Wear -kellot jäivät jälkeen 18 prosentin osuudella. Ykkössijaa pitää Applen watchOS peräti 57 prosentin osuudella.

Vaikka Googlen Android Wearia käyttäviin kelloihin on tarjolla rutkasti enemmän sovelluksia, ei se ole lyönyt läpi valmistajien toivomalla tavalla. Käyttöjärjestelmän 2.0 -päivityksen jatkuva lykkääminen on jopa herättänyt epäilyksiä siitä, miten vakavissaan Google koko projektin kanssa on.