Netflix kertoi viime vuonna sallivansa tv-ohjelmien ja elokuvien lataamisen, jotta niitä voi katsella ilman nettiyhteyttä esimerkiksi lentokonematkan aikana. Mutta tällaisia latauskertoja on vain rajallinen määrä tiettyyn elokuvaan tai tv-sarjaan, kirjoittaa Android Police.

Netflix vastasi, että rajoituksesta on kerrottu jo ominaisuuden julkaisun yhteydessä.

Palvelun neuvontaosiosta löytyy kaivamalla tieto, että Netflix voi rajoittaa katselukertojen määriä, mutta selvemmin asiaa ei ole kerrottu. Sivuston info-osiossa selkeästi kyllä kerrotaan, että offline-katselua varten ladattu ohjelma pitää katsoa tietyn ajan kuluessa, esimerkiksi 48 tunnin aikana lataamisesta tai se katoaa.

Android Police kuitenkin kirjoittaa, että ohjelman voi ladata vain rajallisen monta kertaa. Ilmeisesti ohjelmien tekijänoikeuksien haltijat ovat halunneet rajoittaa katselukertojen määrän, jotta he sallivat offline-käytön.