Vuosien ajan ekspertit ovat varoittaneet heikkouksista mobiiliyhteyksiä ylläpitävissä verkoissa. Pelkoon on syytä: jo vuoden ajan Tor-verkosta on voinut ostaa pääsyn teleoperaattorin yksityiseen SS7-verkkoon.

The Verge sanoo, että yhdessä tunnettujen haavoittuvuuksien kanssa tämä pääsy salaiseen mobiiliverkkoon mahdollistaa tekstiviestien kaappaamisen tai yksittäisen puhelimen paikallistamisen. Kännykän voi myös sulkea mobiilikentästä kokonaan, kuin se olisi yllättäen kuuluvuusalueen ulkopuolella.

Tor-verkon kautta saatava palvelu tarjoaa lukuisia eri maksutasoja. 250 dollarilla voi kaapata puheluita ja tekstiviestejä, 150 taalalla saa sijaintitiedot ja 500 dollarilla saa täydet työkalut tehdä mitä haluaa. 5500 dollarin luksusvaihtoehdolla saa oman käyttöoikeuden SS7-verkkoon, jotta voi perustaa vastaavan palvelun itse.

Jotkut palvelua kokeilleet ovat sanoneet, että he eivät ole saaneet rahoilleen vastinetta, ja että koko palvelu on pelkkä huijaus. Palvelu on vastannut tarjoavansa pian testisivuston, jossa voi vapaasti kokeilla mitä palvelulla voi tehdä.

The Vergen mukaan SS7-pääsyä tarjoavan palvelun käyttötavat ovat linjassa sen kanssa, mitä tunnetuilla haavoittuvuuksilla voi tehdä.

SS7 on suljettu verkko, johon vain kourallisella teleoperaattoreita pitäisi olla pääsy. SS7 myös luottaa siihen, että sinne ei asiattomia tule, sillä kun sisään kerran pääsee, turvajärjestelmiä ei juuri ole.