Fedora 24 -jakeluversion tukiaika päättyy tänään tiistaina, 8. elokuuta. Määräajan jälkeen käyttöjärjestelmälle ja ohjelmistolähteistä löytyville sovelluksille ei ole enää luvassa uusia päivityksiä.

Fedoran kehitystiimi kehottaa päivittämään uudempaan Fedora 25- tai 26-versioon mahdollisimman pian, sillä Fedora 24 muuttuu tukiajan päättymisen myötä riskialttiiksi käyttää.

Fedora 24 julkaistiin viime vuoden kesäkuussa. Julkaisuajankohdan ja tuen päättymispäivän välillä käyttöjärjestelmälle ja sen ohjelmistolähteistä löytyville sovelluksille on julkaistu kaikkiaan 10 500 päivitystä, Fedora Magazine kirjoittaa.

Fedoran eri versioita tuetaan vielä kuukausi sen jälkeen, kun seuraajaa seuraava versio on julkaistu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Fedora 25:n tuki päättyy kuukausi sen jälkeen, kun Fedora 27 on julkaistu.

Tarkemmat ohjeet Fedora 24:n päivittämiseksi joko versioon 25 tai 26 löytyvät täältä.