Wakeout on sovellus joka uskoo, että parhaiten herää kun vähän liikkuu. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Wakeout pistää käyttäjänsä kuntoilemaan sängyn pohjalta heti, kun silmät avataan.

The Next Webin toimittaja Carissa Lintad latasi Wakeoutin ja testasi sitä. Lintad totesi, että Wakeout on juuri niin hirvittävä sekä tehokas, kuin miltä välittömän aamutreenaamisen idea kuulostaakin.

Lintad kertoo, että heti kun aamuvirkun kännykän herätyksen kytki päältä ja lukituksen avasi, Wakeout ryhtyi luukuttamaan kasaripoppia. 60 sekunnin treenisykli sisälsi käsien heiluttamista ilmassa, vatsalihasliikkeitä sekä tyydyttävää tyynyn hakkaamista. Lintad koki, että minuutin mellastamisen jälkeen ei ollut mitään ongelmia aloittaa aamu tehokkaasti.

Kehittäjä kertoo, että sovelluksessa on 80 erilaista treenisykliä, ja niitä voidaan myös arpoa satunnaiskokoonpanoon, jotta aamuverryttelyistä ei tule tylsää toistoa. Mukaan lukeutuu tyynyn nostamista pään yläpuolelle, varpaiden koskettamista, kyykkyjä sun muuta.

Lähde: Tivi