Microsoft-pomo Brandon LeBlanc vastaa Twitterissä turhautuneiden Windows-älypuhelimien omistajien kritiikkiin. LeBlanc lupaa, että Microsoft jakaa tietoa mobiilin tulevaisuudesta, mutta vasta sitten, kun yhtiö on siihen valmis.

Windows-älypuhelimien laskeva markkinaosuus ja Microsoftin niukkasanainen tiedotuslinja ovat saaneet monet Windows-fanit hylkäämän alustan. Uusia Windows-älypuhelimia ei ole juurikaan markkinoilla näkynyt, eikä Microsoft ole suostunut kertomaan tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Microsoft on kuitenkin toimitusjohtajansa Satya Nadellan suulla vakuuttanut, että uusia älypuhelimia on luvassa. Ne eivät Nadellan mukaan kuitenkaan muistuta sellaisia älypuhelimia, mitä kuluttajien taskusta tällä hetkellä löytyy.

LeBlanc korostaa ymmärtävänsä Windows-puhelimensa hylkääviä käyttäjiä. Jos alusta ei riitä omiin tarpeisiin, on vaihto ymmärrettävä, hän tuumii. Hänen mukaansa Microsoft aikoo tiedottaa suunnitelmistaan, mutta vasta sitten, kun yhtiöllä on kaikki palaset koossa.

”Selitämme asian sitten, kun olemme valmiita. Jos Windows 10 Mobile ei riitä omiin tarpeisiisi, ymmärrämme tarpeen vaihtaa alustaa”, LeBlanc vastaa selitystä vaativalle käyttäjälle. Toinen käyttäjä puolestaan yrittää selventää tilannetta LeBlancille.

”Ongelma on siinä, että sitten kun Microsoft on valmis [jakamaan suunnitelmiaan], ketään ei ole enää jäljellä. Juuri tämä on se, mitä Microsoft ei tunnu käsittävän”, hän kirjoittaa. ”Luulen, että ymmärrämme tilanteen oikein hyvin”, LeBlanc kuittaa.

”Onko todella niin vaikeaa julkaista blogikirjoitus, jossa kerrotaan meidän kehittävän sitä ja sitä?”, tiedustelee eräs toinen. ”Emme yksinkertaisesti ole valmiita tekemään niin. Sori”, LeBlanc vastaa.