Pelistudio Funcom julkaisi vuonna 2012 salaliittoja ja pimeyden kauhuja pursuavan The Secret World -verkkoroolipelin. Peli päivittyi kesällä ilmaiseksi pelattavaksi Secret World Legendsiksi.

Polygon kertoo, että uusittu peli saa rinnalleen nyt tv-sarjan. The Secret World -niminen show seuraa eliittiluokan agentteja keskellä kolmen salaseuran sekä toisesta ulottuvuudesta tulvivien kosmisten kauhujen välistä sotaa. Funcomin mukaan show sekoittaa ikivanhoja myyttejä ja legendoja yhteen modernien salaliittoteorioiden ja uutisotsikoiden kanssa.

The Secret World -sarjan pääkehittäjänä ja päätuottajana toimii Pam Veasey, joka on kunnostautunut CSI: NY ja CSI: Cyber -sarjoilla. Hook ja Contract -sarjojen kirjoittajana toiminut James V. Hart on laatinut pilotin, ja tuotantoyhtiönä on Johnny Deppin ja Christi Dembrowskin perustama Infinitum Nihil.