80- ja 90-lukujen rakastettu Amiga-tietokonemerkki katosi, kun Commodore meni konkurssiin. Amiga OS -käyttöjärjestelmää on ylläpidetty kuitenkin näihin päiviin asti ja useita Amiga-kloonejakin on julkaistu sittemmin.

The Register kertoo, että nyt Apollo Accelerators -niminen yritys on ilmoittanut julkaisevansa Vampire V4 -koneen, joka toimii itsenäisenä Amiga-koneena tai vanhojen Amigojen kiihdyttimenä. Sama valmistaja on aiemminkin tehnyt vastaavia kiihdyttimiä.

Vanhoissa Amigoissa on Motorola 680×0-keskusyksikkö. Apollon V4:ssä on Altera Cyclone V A5 -fpga-piiri, joka voi korvata Motorolan komponentin. V4:ssä on 40-ja-44-pinninen fastide-liitäntä ja löytyy ram-muistia 512 MB:n verran. Ethernet-liittimen lisäksi löytyy muutama paikka usb-johdoille ja tallennustilaa voi lisätä microsd-kortilla.

Vampiren hintaa Apollo ei paljastanut. Ensiksi yhtiö aikoo julkaista myyntiin kiihdytinpiirejä ja sen jälkeen itsenäisesti toimivia järjestelmiä.

Kiihdytin on yhteensopiva Amiga 1000:n, 500:n, 2000:n ja Commodore CDTV:n kanssa