Electronic Artsin Fifa Mobile -jalkapallopelin tuki päättyy kokonaisuudessaan Windows-mobiilialustalla marraskuussa.

Takarajaksi EA on asettanut marraskuun 7. päivän, jolloin kaikki pelin online-palvelimet suljetaan Windows-käyttäjiltä. Peli jatkaa kuitenkin eloaan Android- ja iOS-ympäristöissä, MSPowerUser kirjoittaa.

Windows-älypuhelimien omistajat voivat marraskuun takarajaan asti yhdistää käyttäjätilinsä Facebookin ja jatkaa pelin pelaamista Androidilla tai iOS:lla.

Samalla EA varoittaa pelin kohtalosta myös Fifa Mobilen sisällä. Peliä tuskin nähdään enää koskaan Windows-älypuhelimissa, MSPowerUser huomauttaa. Electronic Artsin mukaan pelin hautaaminen on aina vaikea päätös.

Microsoftin älypuhelinkäyttöjärjestelmän markkinaosuus on tällä hetkellä noin 0,1 prosentin luokkaa, joten on selvää, ettei sovelluskehittäjillä ole suuren suurta intoa panostaa alustaan.

”Marraskuun 7. päivänä hautaamme Fifa Mobilen Windows-laitteilla. Emme enää tue emmekä päivitä pelin online-palveluja. Olemme antaneet aikaa Fifa Mobilen Windows-version kehitykselle ja te olette antaneet vielä enemmän omaa aikaanne sen pelaamiseen. Jatkamme online-palveluiden tarjoamista vielä 90 päivän ajan, marraskuun 7. päivään asti”, Electronic Arts lupaa Facebook-sivullaan.