Yhdysvaltain Texasiin iskenyt hirmumyrsky Harvey on eräs tuhoisimmista, mitä maa on koskaan kohdannut. Myrskyn aiheuttamat tulvat ovat tuhonneet ihmisten omaisuutta, todennäköisesti myös Pixel-älypuhelimia. Onneksi siinä Google voi kuitenkin auttaa – ilmaiseksi.

Pixel-älypuhelimet eivät valitettavasti ole vedenkestäviä, joten niiden kuljettaminen tulvavesien mukana tietää älypuhelimen loppua.

Google on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä paikallisten uBreakiFix-korjausliikkeiden kanssa asiakkaidensa älypuhelimien korjaamiseksi.

Tavallisesti näytön vaihtaminen Pixel- ja Pixel XL -älypuhelimiin kustantaa uBreakiFix-liikkeissä noin 130 dollaria, joten on hieno liike Googelta ja uBreakiFixiltä korjata myrskyn turmelemat laitteet ilmaiseksi, 9to5google kirjoittaa.

Ilmainen korjauskampanja on voimassa tämän ja syyskuun 30. päivän välisenä aikana seuraavilla alueilla: The Heights, Rice Village, Pearland, Pasadena, West Chase, Sugar Land sekä Webster.