Nintendo on perunut käsittämättöminä pidettyjä päätöksiään rajoittaa suosikkikonsolien saatavuutta.

Ensin pelijätti päätti katkaista suositun NES Classic -pelikonsolin myynnin. Sen jälkeen rajoitettiin uudempaa sukupolvea edustavan SNES Classic -uusintaversion saatavuutta. Nyt Nintendolla on tarjota molempien konsolien osalta hyviä uutisia.

Kaikkialta loppuunmyyty NES Classic tekee paluun ensi kesänä. Lisäksi Nintendo päätti jatkaa SNES Classicin myyntiä vuoden 2018 puolelle. Alun perin tarkoituksena oli lopettaa konsolin myynti vuodenvaihteeseen, The Verge kirjoittaa.

NES Classicin toimitusongelmista viisastuneena Nintendo lupaili, tosin epämääräisesti, riittäviä varastoja SNES Classic -pelikonsolista kiinnostuneille. Ennakkotilausmäärät kuitenkin paljastivat, ettei hommaa ollut ajateltu loppuun asti, vaan monet joutuivat edelleen tilaamaan ei-oota.

Viimein Nintendolle on toivottavasti selvinnyt, että molemmat pelikonsolit ovat sellaisia laitteita, joita asiakkaat selvästi haluavat ostaa, The Verge toivoo. Nintendon lupauksen mukaan SNES Classic -laitteita on julkaisupäivänä saatavilla enemmän kuin NES Classic -pelikonsoleita koko viime vuoden aikana.