Kirjoitimme aiemmin Ubuntu 17.10 Artful Aardvarkin tekevän joistain Lenovon valmistamista tietokoneista verkonpainoja. Pop!_OS:ää kehittävän laitevalmistaja System76:n mukaan heidän käyttöjärjestelmänsä on kuitenkin turvallista asentaa.

Bugi liittyy Ubuntu 17.10:n käyttämän Linux-ytimen versioon 4.13 sisällytettyyn intel-spi-*-laiteajuriin. Lenovon lisäksi tulilinjalla on myös joitain Acerin ja Toshiban valmistamia malleja.

System76:n blogikirjoituksessa kuitenkin todetaan, että vika korjattiin nopeasti. Tämän jälkeen yhtiö julkaisi Pop!_OS:n päivitetyt levykuvat ja kehottaa nyt asentamaan käyttöjärjestelmän.

System76:n mukaan yhtiö haluaa tehdä Pop!_OS:n kehityksestä mahdollisimman läpinäkyvää, mistä johtuen se kutsuu yhä enemmän ja enemmän yhteisön jäseniä omalle Pop!_Chat -keskustelukanavalleen jakamaan käyttökokemuksia ja parannusehdotuksia, Softpedia kirjoittaa.

Canonicalin osalta korjaustyöt kuitenkin jatkuvat. Ubuntu 17.10:n latausta ei suositella, ennen kuin päivitetyt levykuvat on julkaistu. Pahimmassa tapauksessa lataustauko jatkuu yli joulunpyhien.