Mikrobitti testasi suoratoistopalvelut huhtikuussa. Lue testi tästä linkistä.

**

Meidän perheessä suoratoistopalvelut ovat käytännössä ainoa tapa nauttia ohjelmista. Lapsilla on omat tabletit, vanhemmilla puhelimet ja olohuoneessa iso televisio viihdettä varten. Aikaa vi­deoiden äärellä jokainen viettää noin 1–3 tuntia päivittäin, mutta jokainen eri palveluja.

Itse nautin viihteeni isolta ruudulta. Välillä arvostan hyvää kuvanlaatua jopa katseltavaa sisältöä enemmän. Videoni poimin tällä hetkellä Apple TV+:sta ja Netflixistä.

HBO Nordicia on tullut katseltua parin sarjan takia, mutta se on jäämässä heikon kuvanlaatunsa takia.

Vaimoni suosikit ovat Netflix ja Ruutu+. Kotimaisia ohjelmia löytyy hänen makuunsa eniten Ruutu+:sta. Amazonin ja Netflixin sarjoja katsellaan yhdessä.

Kahdeksanvuotiaan pojan katselu on tällä hetkellä YouTubea ja Netflixiä. YouTubessa kiinnostavat blogit ja pelivideot, joista voi ottaa mallia omaan pelaamiseen. Netflixin sarjavalikoima on riittävä, joten muille palveluille ei ole koettu tarvetta.

Viisivuotias tytär käyttää tasapuolisesti Netflixiä ja Yle Areenan lasten osioita. Niistä löytyy käytännössä enemmän kuin riittävästi katseltavaa ja lempparijaksot katsotaan mielellään moneen kertaan. Seikkailunhaluisena päivänä sisältöä haetaan myös YouTube Kids -sovelluksella. Eri kieletkään eivät tunnu haittaavan, jos sisältö muuten kiinnostaa.