Päivitetty 6/2020.

Mikrobitin digilehden löydät osoitteesta https://www.mikrobitti.fi/lehti. Digilehden tilaus sisältää näköislehden sekä kaikki printtilehden jutut digitaalisina + kaiken verkossa julkaistun sisällön.

Mikrobitin digilehti on hyvä sijoitus ja tilauksen voit tehdä helposti. Ohjeita löydät muun muassa tästä linkistä.

Oletko jo printtitilaaja? Lue lisäohjeita täältä.

Vuonna 2018 uudistunutta digi-Bittiä voi lukea joko selaimella tai kännykän mobiilisovelluksella. Digilehteä voit lukea näköislehtenä tai selailla verkkojuttuja yksi kerrallaan.

Mikrobitin digilehdessä julkaistaan tilaajien luettavaksi samat jutut, jotka löytyvät printtilehdestä. Digilehden juttuja rikastuttamassa on paljon kuvia sekä uusia käteviä ominaisuuksia, jotka toimivat mainiosti millä tahansa selaimella.

Paljon pikkutarkkaa tietoa ja yksityiskohtia sisältävistä artikkeleista saat kuitenkin täyden hyödyn näköislehden avulla, jota voi selata aivan samoin kuin perinteistä printtilehteä.

Bitin Android-sovelluksesta löytyvät kaikki uudet Mikrobitit sekä MB:t alkaen numerosta 1/2013

Esimerkiksi isot testimme sisältävät erityisen paljon tuotekohtaisia graafeja ja mittaustuloksia. Tutustut niihin parhaiten digilehden näköislehden kautta: sitä voit käyttää joko tietokoneen ruudulla selaimella tai Mikrobitin omalla mobiilisovelluksella (Android ja iOS). Molemmissa appseissa ovat tarjolla Bitin näköislehdet alkaen numerosta 1/2013.

Lisätietoa sovelluksesta löydät täältä.

Erityisesti retrolehtien lukemisessa sovellus toimii hyvin, sillä kaikkia vanhoja klassikkoartikkeleita meillä ei vielä ole tarjota nettijutuiksi käännettynä. Kokeile vaikka lukea tabletilla vuoden 1985 lehtiä!

Kaikki edellä mainitut palvelut ovat myös paperilehden kestotilaajien käytettävissä ilman lisämaksua. Kestotilaaja saa lehden digiversion käyttöönsä aktivoimalla lukuoikeutensa. Ohjeita täällä.

Netissä julkaistaan myös erillisiä tähtijuttuja, joita et löydä edes printtilehdestä. Ne kuuluvat samaan tilaushintaan sekä digi- että printtitilaajille.