Uudella Mikrobitti.fi-sivustolla julkaistaan runsaasti vain tilaajille tarkoitettuja juttuja. Mikrobitti-lehden tilaajat saavat digioikeudet kaupan päälle ja voivat aktivoida ne verkkosivuilla helposti itse.

Huom: tilaajien digitunnuksilla ei tarkoiteta vanhoja Mbnet- tai Summa-tunnuksia. Sivustoa voi myös käyttää ilmaiseksi rekisteröitymällä, mutta tämä ”kevyt muuri” ei vielä sisällä kaikkia tilaajajuttuja ja lehtiä. Lisätietoa tästä rekisteröitymisestä saat täältä .

Mikäli et ole käyttänyt tilaajien digipalveluita Mikrobitti.fi-sivulla elokuun 2018 jälkeen, et mitä todennäköisimmin ole vielä aktivoinut oikeuksiasi. Se on onneksi helppoa!

Ota digipalvelut käyttöösi osoitteessa https://www.mikrobitti.fi/tilaus/#/aktivointi/bundle.

Tilaajat tarvitsevat digioikeuksien lisäämiseen asiakas­numeronsa. Sen löydät helpoimmin lehden takakannesta. Liittotilaajien tulee kysyä asiasta oman liittonsa asiakaspalvelusta.

Kun digioikeudet on aktivoitu onnistuneesti, voit lukea kaikkia näköislehtiä, vanhoja Retrobitti-klassikkolehtiä sekä erillisiä tilaajille tarkoitettuja juttuja. Digitilaajat saavat halutessaan pitää päällä myös Adblocker-softan, eli mainoksia ei tällöin tarvitse katsella.

Haluatko kokeilla pelkkää digitilausta? Sehän sopii! Mene osoitteeseen https://www.mikrobitti.fi/tilaus/#/kampanja/zero8501?u= ja kokeile palvelua ilmaiseksi.

Antoisia lukuhetkiä!