Uusi Bitti pyrkii palvelemaan etenkin tilaajia – tilaajaeduista lisää alla – mutta tarjolla on myös satunnaislukijalle tarkoitettuja ilmaisia juttuja. Niin kutsuttuja “mittaroituja juttuja” saat lukea yhden per viikko ilman kirjautumista.

Kun luot tunnuksen Mikrobitin sivuille, saat lukea kaikki mittaroidut jutut, noin 70 juttua per viikko. Tämä ei vielä velvoita sinua maksamaan mistään!

Eli mikäli saat kiinnostavaa juttua klikatessasi eteesi kirjautumisilmoituksen, kannattaa kokeilla tunnuksen luomista. Se on nopea homma ja ilmaista lystiä, ja päästää sinut kiinni lukemattomiin laatujuttuihin.

Osa artikkeleista on merkattu tähtisymbolilla: ne ovat erikseen tilaajille tarkoitettuja tähtijuttuja, joita et voi lukea mistään muualta. Tilaajana voit nimittäin lukea perinteisen printtilehden näköisjuttujen lisäksi runsaasti myös pelkästään nettiin tehtyjä laatujuttuja.

Lisäksi tilaajat saavat käyttöönsä Mikrobitin testitietokantaan perustuvan tuotehaun, joka on rahanarvoinen etu, sekä vanhat klassikkolehdet. (Aloitimme suoraan vuodesta 1984 - klikkaapa tästä).

Mikset siis kokeilisi tilausta? Mikrobitissä on tarjolla kolme erilaista tilausvaihtoehtoa.

  1. Mikrobitti - ei sen enempää eikä vähempää! Tilaus sisältää painetun lehden (vuodessa ilmestyy 12 numeroa) sekä samaan hintaan rajattoman lukuoikeuden Mikrobitin digitaalisissa palveluissa: testit, oppaat, vinkit, uutiset, tähtijutut sekä lukuoikeuden näköislehtiin, mukaan lukien kaikki printtilehdessä julkaistut jutut sekä erikseen vain verkkoon tehdyt jutut.
  2. Mikrobitti Digi: tilaus sisältää kaikki Mikrobitin digitaaliset sisällöt rajoituksetta sekä lukuoikeuden näköislehtiin. Hieman halvempi vaihtoehto niille lukijoille, jotka eivät tarvitse laadukasta paperilehteä.
  3. Mikrobitti Printti: tilaus sisältää painetun lehden (vuodessa ilmestyy 12 numeroa).

Pääset kokeilemaan Mikrobitin tilausta kahden viikon ajan ilmaiseksi tästä linkistä!

Kaikkiin tilausten yksityiskohtiin pääset tutustumaan tämän tilaajapalvelun ylläpitämän usein kysyttyjen kysymysten (UKK) ohjeartikkelin avulla.

P.S. Törmäsitkö ongelmiin kirjautuessasi, onko sinulla kysymys MBnetistä tai muuta mielen päällä? Tarkista asiakaspalvelumme linkit klikkaamalla tästä.