Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Jouni Junkkaala 5 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #14836

  hrekki
  Osallistuja (Participant)

  Keijo Laitinen kyseli lehden kysymyspalstalla (en löytänyt sitä täältä netistä) saako Wordin tiedoston jotenkin liitetyksi Scribukseen. Pasi Revonmäen vastaus ei paljon luvannut ja linkki keskustelufoorumillekin oli aika vanha.
  1. Mikä versio Scribuksesta on käytöss ja samoin Wordista? Scribuksen vakaa versio on tällä hetkellä 1.46 ja se ei todellakaan ymmärrä mitään uudesta Wordin .docx tiedostosta. Asiaa auttaa se, että Wordin tiedoston tallentaa vanhalla .doc tiedostomuodolla, jonka Scribus osaa avata.
  Scribuksesta on saatavilla myös kehitysversio 1.5x (esim 1.53 devel), joka osaa jo lukea tuon .docx tiedostonkin. Rohkea käyttää 1.5 sarjaa, mutta pitää muistaa, että se on kehitysversio ja tiedostomuoto on vaihtunut versiosta 1.4 1.5:teen tullessa (vaikka tiedostopääte on sama .sla).
  2. Olen käyttänyt Scribus ohjelmaa muutaman lehden ja kirjan taittamiseen sekä pitänyt Kansalaisopistossa kurssin (toinen suunnitteilla), ja sitä varten olen kirjoittanut oppaita, jotka saa ladatuksi vaikkapa Scribus Suomi facebook sivuilta.
  Terveisin Heikki Rekki

  #15035

  Jouni Junkkaala
  Avainmestari (Keymaster)

  Kiitos hyödyllisistä lisätiedoista!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.