Mikrobitin keskustelufoorumi Muu keskustelu Tiedostot bittitaivaaseen

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  LauriUusitalo 10 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #12698

  LauriUusitalo
  Osallistuja (Participant)

  Ulkoiselta kovalevyltä katosin n. 60 % varmuuskopioista, enkä ole onnitunut niitä ”löytämään”. Miten voisin palauttaa kadonneet tiedostot ja kansiot, että ne olisi selvästi todettavissa. Yritin yhtä palautusohjelmaa, mutta ne oli tieten kryptattuja ettei niistä ottanut selvää kukaan. Voisiko kadonneita tiedostoja millään palautta? Ohjelma vois olla joko ilmainen tai kaupallinen.

  #12699

  mikropiltti
  Osallistuja (Participant)

  Et maininnut mikä käyttis ja tiedostojärjestelmä. Jos Windows ja kryptopöpö iskenyt, ainoa mahis ovat varmuuskopiot ja https://noransom.kaspersky.com/. Joku hullu tosin maksaakin – joskus onnaa, yleensä kai ei.

  #12703

  LauriUusitalo
  Osallistuja (Participant)

  Käyttis on Windows 7 Ultimate-32bittinen, mutta onko tällä sitten merkitystä tuohon tiedostojen palautukseen. Yritin palauttaa Recuva-ohjelmalla, mutta kuten mainitsin, tiedostot olivat sellaisia, ettei niistä ottanut selvää kukaan. Nyt tarvitsisin hyvän ja selkeän palautusohjelman, kiitos.

  #12705

  mikropiltti
  Osallistuja (Participant)

  Käyttis on Windows 7 Ultimate-32bittinen, mutta onko tällä sitten merkitystä tuohon tiedostojen palautukseen.

  Onhan sillä, samaten kuin käytetyllä tiedostojärjestelmälläkin. Paljon iloa, jos joku kertoo sinulle hyvän Mac ohjelman?

  Jos kadonneet tiedostot ovat oikeasti tärkeitä, älä räpellä hetkeäkään itse, vaan ota yhteyttä esim. tänne: https://www.ibas.no/

  Itse räpellettäessä otetaan ensin kovalevystä sektorikopio toiselle kovalevylle, jotta alkutilanteeseen voidaan tarvittaessa palata. Toki jos levyssä on fyysistä vikaa, tämä ei kunnolla/ollenkaan toimi.

  Millä tavalla tiedostot olivat sellaisia, ettei saanu tolkkua? Esim. nimi saattaa olla mennyttä, mutta sisältö tallessa ja moiselle ei välttämättä voi mitään.

  #12730

  LauriUusitalo
  Osallistuja (Participant)

  Eikö ole mitään kotikonstia palauttaa tiedostoja. Nämä liikkeet ovat turhan arvokkaita käyttää, että jos olisi mahdollista, niin mielellään itse palauttaisin nämä tiedostot. Monissa palautusohjelmissa luvataan, että palautus on helppoa, mutta ei se silti pidä paikkaansa.
  Recuvalla palautetut tiedostot oliva mm. Backup files 1_2.wbcat tai .zip mutta zippitiedostokaan ei avautunut. Eli olivat niin kummia tiedostonimiä, että ei niitä voinut edes yhdistää mihinkään. Eli edelleen haluaisin itse palautta ko. tiedostot.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.