Mikrobitin keskustelufoorumi Pelit ja bittiviihde Tukeeko mikään Xbox One X peli 4K:ta ja HDR:ää ilman patchia?

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Kaj Laaksonen 5 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #14937

  mikropiltti
  Osallistuja (Participant)

  https://www.mikrobitti.fi/2017/12/peliluola-testasi-xbox-one-xn-huolella-kuinka-nappiin-skorpionin-isku-lopulta-osuu/

  Siis otsikossa kysytty suoraan asennusmedialta, minä kun en konsoleitani (joihin tosin Micosoftin mallit eivät ainakaan vielä kuulu) nettiin päästä. Toimiiko UHD Blu-Ray toisto ilman nettiyhteyttä (ei edes kerta-aktivointia kuten PS4:ssa normi BD:lle)?

  #14938

  mikropiltti
  Osallistuja (Participant)

  #14939

  mikropiltti
  Osallistuja (Participant)
  #14940

  mikropiltti
  Osallistuja (Participant)

  Ketjun toka viesti oli pelkkä linkki, sitten linkki ja lisälöpinä. Alla linkki hiukka muokattuna (<> pois), jotta näkyisi tekstinä.

  a href=”https://www.mikrobitti.fi/2017/12/peliluola-testasi-xbox-one-xn-huolella-kuinka-nappiin-skorpionin-isku-lopulta-osuu/” title=”Kaitsun löpinä”

  #14941

  quest666
  Osallistuja (Participant)

  Kait jossain on tuo kerrottu mutta ei löydy pikhaulla.

  #15034

  Kaj Laaksonen
  Valvoja (Moderator)

  Sikäli ainakin vaatii, että ilmainen blu-ray -toistosovellus ei tule Xbox Onessa vakiona, vaan se pitää hakea ja asentaa Xboxin kauppapaikalta. Sitä en tsekannut vaatiiko toisto nettiyhteyttä sen jälkeen, mutta voin tänään illemmalla testata.

  Xbox One poikkeaa muutenkin siinä mielessä totutuista konsoleista, että monet ominaisuuksista on ripoteltu eri sovelluksiin. Esimerkiksi Dolby Atmos -tuki vaatii erillisen sovelluksen asennusta.

  -Kaitsu/MB

  #15039

  Kaj Laaksonen
  Valvoja (Moderator)

  Ja minä hölmö en osaa lukea kysymystä. Kysehän oli peleistä eikä peleistä. Tuohon on vaikeampi vastata, koska kaikki testatut pelit olivat digitaalisia, eli ne oli hankittu Microsoftin kauppapaikalta, jolloin ne olivat valmiiksi viimeisimmässä versiossaan. Siihen on vaikea vastata, mitkä versiot peleistä levyillä on.

  -Kaitsu/MB

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.