Netflixin kautta voi katsoa lempielokuviaan ja -sarjojaan myös silloin, kun nettiyhteyttä ei ole saatavilla. Netflixin latausominaisuus onkin pitkien lento-, juna- tai automatkojen pelastaja.

Netflix antaa ladata osan sarjoista tai elokuvista IOS- ja Android-mobiililaitteille sekä Windows 10 -tietokoneen tai -tabletin Netflix-sovelluksella katsottavaksi silloin, kun verkkoyhteyttä ei ole.

Suurin osa ladattavista sarjoista on Netflixin originaalituotantoja eli sen itse omistamia sisältöjä.

Kun avaat tietyn elokuvan tai sarjan jakson, eteesi aukeaa näkymä, joka kertoo, onko kyseinen sisältö ladattavissa. Jos elokuva tai sarja on ladattavissa, on kuvauksen alla oikeassa laidassa oma ”Lataa”-painike.

Lataa mukaan. Jos sisällön voi ladata, löytyy siitä latauspainike.

Tätä painamalla Netflix lataa sisällön laitteelle.

Kun jakso tai elokuva on latautunut, voit käydä katsomassa sen Omat lataukset -kohdasta kun itse haluat. Latauksen voi käydä poistamassa samojen asetusten kautta.

Lataukset vanhenevat myös itsestään. Netflix ilmoittaakin Lataukset-sivulla, paljonko katseluaikaa on vielä jäljellä. Tilanne kannattaa käydä tarkistamassa sovelluksessa jo ennen matkaa, mikäli viime käyttökerrasta on aikaa. Latauksia ei voi uusia loputtomiin.

Netflixin asetusten kautta voi päättää, lataako sovellus sisältöä vain wlan-verkossa. Lisäksi Androidilla käyttöön voi ottaa fiksun latauksen, joka poistaa katsotut jaksot, joiden tilalle ladataan seuraavia jaksoja.

Ladattavan sisällön videolaadun voi myös päättää sekä sen, minne sisältö ladataan.

Lisätietoa sisällön lataamisesta voit käydä lukemassa Netflixin ohjesivuilta.