Mikrobitin tilaajille tarkoitettu sähköposti- ja kotisivupalvelu MBnet Kamu lanseerattiin viime vuoden tammikuussa. Palvelun voi ottaa käyttöön osoitteessa www.mbnet.fi > ota tilaajaetu käyttöön. Rekisteröitymiseen tarvitset asiakasnumero viimeisimmän lehden takakannesta.

Mikrobitin vanha tilaajaetu MBinternet lopetetaan 1.11.2017.

Mikrobitin tilaajan edut ovat jatkossakin @mbnet.fi-päätteinen sähköposti ja tila omille verkkosivuille. Nyt sähköpostitilaa on entistä enemmän ja palvelun ominaisuudet on päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita.

Jos et vielä ole siirtynyt uuden MBnet Kamun käyttäjäksi, nyt on aika ryhtyä toimeen!

Mikäli käytössäsi on ollut vanha MBinternet-palvelu, on tunnuksesi tiedostoineen ja sähköpostiviesteineen yhä tallella. Vanhan järjestelmän tietoja säilytetään marraskuun alkuun asti, joten siihen mennessä sinun tulee ottaa käyttöön MBnet Kamu. Ottaessasi MBnet Kamun käyttöön voit samalla halutesssi siirtää vanhat sähköpostisi ja kotisivut uuteen järjestelmään.

Tarkempia ohjeita on saatavilla Neuvolan tukisivustolla, osoitteessa neuvola.mbnet.fi. Mikäli sinulla on kysyttävää MBnet-tunnuksista tai MBnet Kamusta, olethan yhteydessä Neuvolaan osoitteessa neuvola@mbnet.fi.