Jos salamannopean pc:n käyttäminen ei ole sinun juttusi, vaan kaipaat paluuta takaisin aikaan jolloin tietokonetta sai odotella minuuttikaupalla, Mikrobitin ohjeen avulla voit asentaa Raspberry Pi 3 -korttitietokoneeseen Windows 10:n.

Esimerkiksi Windowsin käynnistyminen kestää kolme minuuttia. Tai tarkemmin, kolmen minuutin päästä työpöytä tulee näkyviin.

Sovelluskuvakkeet pullahtelevat näkyville kun ennättävät, ja koko ajan microsd-muistikortin käyttöaste on 100 %. Myös valtaosa vähäisestä keskusmuistista ja suorituskyvystä menee pelkästään siihen, että Windows yksinkertaisesti on käynnissä, Tehtävienhallinta paljastaa.

No, jahka Windows on käynnissä, samalla sitä voisi tsekata Mikrobitin saitilta jonkun kiinnostavan artikkelin, vaikka siitä miten Windows asennetaan Raspberry Pihin. Hidastahan sekin on. Odottelua, odottelua, vaikka Raspi on kiinni netissä satamegaisella yhteydellä.

Pullonkaulat ovat aivan muualla.

Jahka leppoisan surffailutuokion lopettaa ja määrää tietokoneen sammumaan, kestää kolmisen minuuttia ennen kuin virrat lopulta katkeavat laitteistosta.