Pikkiriikkiselle koneelle keksii kotona monenlaista käyttöä aina monipuolisesta viihdeboksista kotiautomaatiokeskukseksi.

Zotacin uusi mallisto puristaa pc-koneen todella pieneksi ja äänettömäksi. Koneen ulkomitat ovat 128 × 127 × 57 millimeriä, osapuilleen saman verran kuin viisi cd-levy­koteloa päällekkäin.

Zotac Zbox CI329 Nano -runkoa myydään kolmessa kokoonpanossa. Kaikissa on Intelin N4100 Gemini Lake -neliydinsuoritin ja yhdysrakenteinen Intelin UHD 600 -grafiikkapiiri. Muistia varten on kaksi ddr4-2400 sodimm-muistipaikkaa ja tallennustilaa varten käytössä on yksi 2,5-tuumainen paikka kiintolevylle tai ssd:lle.

Nano Plus -versiossa mukaan on pakattu 120 gigatavun ssd-levy ja yksi 4 gigatavun muistikampa. Nano with Windows on varustettu ylimääräisellä 32 gigatavun m.2-ssd:llä ja 4 gigatavun muistilla.

Liitäntöjä on kokoon nähden runsaasti, yksi usb-c, kolme usb 3.0 -liitäntää, yksi usb 2.0 ja kaksi gigabitin ethernet-liitäntää. Kuvaulostuloja on peräti kolme: hdmi, vga ja displayport. Etupaneeliin on onnistuttu vielä mahduttamaan sd-kortinlukija.

Hintaa laitteelle ei vielä ole määritelty.