Lasten verkkoaikaa säännöstelevä Circle with Disney yhdistyy kodin langattomaan lähiverkkoon. Käyttöajan hallinnan lisäksi se myös suodattaa sisältöä. Filtterin herkkyyttä ja käyttöajan määrää voi säätää. Myös listoja sallituista ja kielletyistä sivustoista voi tehdä. Ratkaisu on toimiva ja alustariippumaton.

Pilttien laitteille ei tarvitse asentaa mitään erillisiä softia. Kun juniorin kone yhdistyy kodin verkkoon, hän on väistämättä Circlen piirissä. Vanhemmat näkevät, millä saiteilla ja miten pitkään lapsi on vieraillut. Lapselle on toki suotavaa kertoa, että hänen toimiaan tarkkaillaan.

Yhden päätelaitteen voi määritellä ainoastaan yhdelle käyttäjälle. Jos useampi käyttää samaa ruutua, heille on tehtävä yksi, laitekohtainen tunnus. Tästä voi seurata nahistelua tai käyttöajan epätasaista jakautumista.

Circle ei ymmärrettävästi pysty puuttumaan offline-käytön määrään tai siihen, jos pikku hakkerit löytävät avoimen wlan-verkon naapurustosta. Pakettiin kuuluvia Disney-sisältöjä voi tutkailla erillisessä mobiilisovelluksessa.

Circle tarvitsee täyden pääsyn lähiverkkoon eli käytännössä langattoman verkon salasanan. Kodin koko nettiliikenne on siten Circlen nähtävillä, mikä tietoturvastaan huolehtivien kannattaa huomioida. Päätelaitteita voi toki määritellä jätettäväksi suodattamatta.

Circle ei pysty puuttumaan laitteiden omiin mobiilidatayhteyksiin. Maksullisen Circle Go -lisäpalvelun avulla iOS-laitteen kaikki nettiliikenne, siis myös mobiilidata ja toiminta muissa lähiverkoissa, ovat vpn-yhteyden avulla Circlen hallinnassa.

Circle with Disney

Mikä Kotiverkon säännöstelijä ja suodatin

Ominaisuudet Integroituu olemassa olevaan wlan-verkkoon

Alustat Kaikki

Www meetcircle.com

Hinta 129 €