Pocket Casts johdattaa nopeasti podcastien maailmaan. Se sisältää paljon kuunneltavaa, tarjolla on ohjelmia eri puolilta maailmaa, suositut suomalaiset podcastist mukaan lukien. Hakutoiminto on nopea ja suodattimilla löytää massasta nopeasti haluamansa.

Käyttöliittymä on selkeä ja toimintoja on paljon. Kuuntelua helpottaa aikaa säästävä automaattinen tyhjien välien ylihyppääminen, helppo siirtyminen kappaleesta toiseen kuulokkeen painiketta painamalla sekä näppärä automaattinen toiston jatkaminen. Se jatkaa toistoa hieman keskeytynyttä kohtaa aiempaa, jotta kuuntelussa pääsee nopeammin kärryille esimerkiksi puhelun jälkeen. Musiikkisoittimista tuttu seuraavaksi-lista muodostuu automaattisesti jonoon lisätyistä suosikkiohjelmista.

Podcastien järjestely on helppoa, ja tiedot synkronoituvat eri laitteiden välillä. Pocket Casts tukee myös AirPlayta, Chromecastia ja Sonos-kaiuttimia, joten kuuntelu onnistuu mukavasti eri laitteilla. Autossa voi hyödyntää mahdollista Android Auto tai CarPlay-laitteistoa. Jos käyttää Apple Watchia, sovellusta voi ohjata myös kellosta. Kiireessä voi asettaa toistonopeuden vaikka kolminkertaiseksi, ja taustahälinässäkin saa kuunneltua, sillä Pocket Casts voimistaa puheen ja vähentää taustamelua.

Jos käyttää eri laitteita synkronointi varmistaa, että kotipuhelimella aloitettu kuuntelu jatkuu saumattomasti ruokatauolla työpuhelimella. Ajastin auttaa lisäksi pitämään kuunteluajan hallinnassa. Pocket Casts on ilmainen, 99 sentin kuukausimaksulla saa lisäksi tietokoneohjelmat, 10 gigaa pilvitallennustilaa ja ilman puhelinta toimivan Apple Watch -sovelluksen.

Pocket Castsin saa ladattua App Storesta ja Google Playsta.